abc
Magda2 do sushi:
6√2*5*8*5−3√−32*9*(−6)−3
Jak to obliczyć
26 lis 19:19
Magda2 do sushi: odp 150
26 lis 19:21
sushi_ gg6397228:
normalnie √2*5*8*5= √5*5 * √2*8= ....
√(−32) * 9 * (−6)* (−3) −−> to ma tak wygladac
PS 1. zdecyduj sie na JEDEN NICK
PS 2. nie widzialem, abys zrobila zadana pokute
26 lis 19:22
Magda2 do sushi:
1.Nick zmieniłam bo już inna osoba miała nick magda
2.Jak odrobić "pokutę"
26 lis 19:26
26 lis 19:28
Magda2 do sushi: ale ja już tamten przykład policzyłam
26 lis 19:33
sushi_ gg6397228:
i na koncu byla wzmianka−−>
26 lis 19:42
Magda2 do sushi: 40 brzuszków w pon mam wf to odrobię
26 lis 19:44
Magda2: na serio mam robić brzuszki
26 lis 19:45
sushi_ gg6397228:
za oszustwa, −−> zapis video wysłac .....
teraz ten przyklad−−> wpisalem kilka rzeczy, na nic nie odpowiedzialas
26 lis 19:47
Magda2: jakie oszustwa
26 lis 19:49
26 lis 19:51
sushi_ gg6397228:
podaj podkladnie druga czesc tego przykladu, bo znowu strace tyle czasu i nic sie nie dowiesz
26 lis 19:57
26 lis 20:00
sushi_ gg6397228:
druga czesc
√(−32) * 9 * (−6)* (−3) tak to ma byc−−> lub zrob zdjecie z ksiazki
czy
√(−32) * 9 * (−6) −3 czy
√(−32) * 9 * (−6) − 3
26 lis 20:03
26 lis 20:04
Magda2: aha ta 3 opcja √(−32) * 9 * (−6) − 3
26 lis 20:04
sushi_ gg6397228:
bo gdzie indziej uzywasz pierwiastek 3 stopnia
i nie wyjdzie z drugiego liczba bez pierwiastka
ZROB zdjecie z ksiazki z przykladem i je tutaj wrzuc
26 lis 20:07
26 lis 20:10
Magda2: trochę rozmazane na początku bo skanowałam ale widać
26 lis 20:10
sushi_ gg6397228:
to nie podalas takie przykladu za zadnym razem
6*20 − 3√(−32) * 9 * (−6) − 3 =120− 3√32*2*3*9 − 3 = 120− 3√64*27 − 3=
120− 3√64*3√*27 − 3= 120− 4*3−3= 120−12−3= 105
26 lis 20:14
Magda2: dzięki zobacz ten 2 gi temat
26 lis 20:17
sushi_ gg6397228:
tam jeszcze wiecej mialas tych zadan we wczesniejszym poscie √150 : √6=.. to tam tez
popisalem
26 lis 20:19