wyrażenia wymierne
anna: wyrażenie x−29−x2 ma sens liczbowy dla zbioru liczb D, takiego jak:a.D=R b.D=R\{2}
c.D=R\{2;−3;3} d.D=R \{−3;3]
26 lis 13:22
26 lis 13:26
anna: nie wiem jak to zrobić
26 lis 13:49
sushi_ gg6397228:
w linku masz podana postac funkcji kwadratowej oraz wzory na policzenie delty, x1, x2
−x2+9=0
a=...
b=...
c=...
26 lis 13:52
sushi_ gg6397228:
mozesz troche pod nosem na mnie .... ale wyjdzie Tobie na zdrowie; samemu rozwiazywanie pod
kierunkiem innych osob moze pomoc opanowac material
jak dostajesz same gotowce na forum, do tylu postow, to nic sie nie nauczysz
a chyba o to nie chodzi
26 lis 14:06
anna: czy delta wyszła 9
26 lis 14:14
anna: x2=−9
26 lis 14:55
sushi_ gg6397228:
i dalej swoje
liczymy od nowa
mialas podac ile wynosi a=..., b=..., c=...
26 lis 19:01