nie wiem
pomocy: 2√3−√3+3+√2
26 lis 11:09
sushi_ gg6397228:
dwie gruszki odjac gruszka + jabłko + śliwka =====
26 lis 11:25
pomocy: ok a taki trudniejszy przykład
3√5*(3√200−3√25)=3√5*(3√100*2*3√25)=3√5*(103√2*3√25)=?
26 lis 11:45
pomocy: dalej nie wiem
26 lis 11:45
sushi_ gg6397228:
a(b−c)=ab −ac
3√a * 3√b= 3√a*b
obliczenia po pierwszym = sie sa do bani
26 lis 11:47
pomocy: ok dzieki za podpowiedz chyba juz wiem
26 lis 11:50
sushi_ gg6397228: podaj wynik
26 lis 11:52
pomocy: 5?
26 lis 11:53
sushi_ gg6397228:
tak
26 lis 11:53
pomocy: ok
26 lis 11:54