Błąd względny / bezwzgledny
DASTII1665: Liczbę 2,56 zaokrąglono do części dziesiętnych. Błąd bezwzględny otrzymanego przyblizenie
wynosi

Prosze oszybka odpowiedź potrzebuje to na jutro
25 lis 20:46
Godzio:
2,56 ≈ 2,6
|2,6 − 2,56| = 0,04
25 lis 20:48
Eta:
Bb= | wart. rzeczywista − wart. przybliżona |
2, 56 ≈ 2,6
Bb= =........
25 lis 20:49
DASTII1665: a i jeszcze jedno mi wyszlo 0,04 a odpowiedzi sa takie :
a) jedna 64; b)3 sto dwudzieste ósme; c)jedna 25; d) trzy 50
25 lis 20:50
Eta:
Omg

a ile to jest?
25 lis 21:21