pierw
Judyta: pierwiastek 5 stopnia z 32
25 lis 19:54
Tragos: = 2
25 lis 19:55
Judyta: a z 243
25 lis 19:56
Judyta: ok juz wiem
25 lis 19:58
stanislaw:
=3 bo 35 = 243
25 lis 19:58
jan: pierwiastek 5 stopnia z 32
16 wrz 12:49
16 wrz 12:50
,3032: 5√49
19 wrz 19:05
Alan: pierwiastek 8 stopnia z 256

?
20 wrz 22:41
Eta:
8√256= 2 bo 28= 256
20 wrz 22:54
Alex: a z kąd się to bierze
2 sty 19:03
Alex: ok już wiem
2 sty 19:12
ll: 8√81
7 sty 00:18
loitzl9006:
= 8*9
7 sty 00:20
ang: 5√0.0009
18 lis 18:18
k: αβδπggg
4 lis 11:29