| f(x) | ax | |||
limx→+∞ | = limx→+∞ | = (l'Hosp.) | ||
| x | x |
| axlna | ||
limx→+∞ | = +∞ | |
| 1 |
| f(x) | ax | |||
limx→−∞ | = limx→−∞ | = 0 | ||
| x | x |
| f(x) | ax | |||
limx→−∞ | = limx→−∞ | = (l'Hosp.) | ||
| x | x |
| axlna | ||
limx→+∞ | = +∞ | |
| 1 |
| f(x) | ax | |||
limx→+∞ | = limx→+∞ | = 0 | ||
| x | x |
| f(x) | 5*2x−2 | |||
limx→+∞ | = limx→+∞ | = | ||
| x | x(4−2x) |
| 5−22x | ||
limx→+∞ | = | |
| x(42x−1) |
| 5−22x | 1 | |||
limx→+∞ | *limx→+∞ | = | ||
| 42x−1 | x |
| 5−0 | |
*0 = −5*0=0 | |
| 0−1 |
| f(x) | 5*2x−2 | |||
limx→−∞ | = limx→−∞ | = | ||
| x | x(4−2x) |
| 5−22x | ||
limx→−∞ | = | |
| x(42x−1) |
| 5−22x | 1 | |||
limx→−∞ | *limx→−∞ | = | ||
| 42x−1 | x |
| 5−0 | |
*0 = −5*0=0 | |
| 0−1 |