PILNE!!!
Nico: w klasie III A , 1/3 uczniow spala ,polowa czytala ksiazki,2 osoby przepisywaly zadania z
fizyki i tylko 3 uwazaly na lekcji matematyki .Ilu uczniow bylo w tej klasie . Prosze o
przedstawienie krok po kroku rozwiazania Dziekuje
24 lis 21:57
Łukasz: 12x+
13x+2+3=x z tego rownania cos powninno wyjsc
24 lis 21:59
Nico: zadanie dobrze robilam tylko 3 gdzies zjadlam

zalamka ( wyszlo 30 uczniow

Dzieki Lukasz za pomoc

milego wieczoru zycze

chyba ze masz ochote na jeszcze jedno
zadanko
24 lis 22:15
Nico: Oblicz odsetki od kwoty 2000zl w banku na okres 3 miesiecy ,jezeli oprocentowanie w skali roku
wynosi 12%
24 lis 22:20
Nico: czy to jest tak moze

?
| | 1 | | 1 | |
k=2000zl ,p=12% ,t= 3mies= |
| = |
|
|
| | 2 | | 4 | |
d=U2000*12%*
14 }{ 100%
d=20*12*
14
d=20*3
d= 60
24 lis 22:31