matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Napisz równanie
piotr69:
Napisz równanie środkowej boku AB trójkąta o wierzchołkach A = (−2,1) , B = (4,3) , C =(3,4)
24 lis 16:48
Joker:
x=(−2−4)t + 4 y=(1 −3)t +3 } x=1 , y=2 t=
1
2
x=(3−1)t +1 y=(4−2)t + 2
24 lis 17:23