matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice funkcji
karl:
2
n+1
jak oblicze lim n→
∞
−1
3
n+2
23 lis 21:36
Grześ:
2
n+1
2
n+1
2
1
1
−1=
−1=(
)
n+1
*
−1=0*
−1=−1
3
n+2
3
n+1
*3
3
3
3
23 lis 21:37
Grześ:
Wszędzie oczywiście limesy
23 lis 21:37
karl:
https://matematykaszkolna.pl/forum/66336.html
możesz pomóc w tym
23 lis 22:56