matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc
Magda:
Oblicz 3log
0
,4 2−log
0
,4 3 * log
3
125
23 lis 18:11
M:
13 kwi 15:15
NN:
3log
0,4
5
3log
0,4
2−log
0,4
3*
=3log
0,4
2 −3log
0,4
5 =3log
0,4
(0,4) =3
log
0,4
3
13 kwi 16:16