matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz rownanie
broda1:
broda1: a takie zadanie Ix−18I=25 x−18=25∨x−18=−25 x=25+18∨x=18−25 x=43∨x=−7
23 lis 17:57
M:
13 kwi 16:18
Brzoza:
Tu brzoza jak mnie słyszysz Tu grab słyszę dobrze
13 kwi 17:01