matematykaszkolna.pl
CZY KTOS MI POMOZE JUZ CZEKAM NA 1 ZADANIE 3CI DZIEN PROSZE O POMOC JA SAMA NIE emi: CZY KTOS MI POMOZE JUZ CZEKAM NA 1 ZADANIE 3CI DZIEN PROSZE O POMOC JA SAMA NIE DAM SOBIE RADY emotkaemotkaemotkaemotkaemotka Rzucamy dwiema kostkami do gry. Oblicz prawdopodobienstwo zdarzenia , ze suma wyrzuconych oczek bedzie parzysta
23 lis 15:28
mila: Basia Ci odpisała
23 lis 15:28
emi: gdzie mi niby odpisala nnie ma nigdzieemotka:(:(:( no pomozcie kurcze
23 lis 15:31
emi: basia mi odpisala ale nie dala rozwiazania nie moze ktos mi podac rozwiazania ?
23 lis 15:33
Basia: nie, tu trzeba myśleć
23 lis 15:33
emi: basia weszlam tu zeby ktos mi to rozwiazal i pomogl a jak masz byc taka napuszona bezduszna baba to nie pisz poczekam az sie ktos znajdzie i mi pomoze
23 lis 15:35
Basia: weszłaś tu po gotowca, z pomocy nie chce Ci się skorzystać
23 lis 15:37
emi: gotowca ? gotowiec to jak bym wrzucila tu moja cala prace domowa czyli 12 zadan a tylko z tym mam problem wiec zalosne to jest ze nikt nie chce mi rozwiazac 1 zadania
23 lis 15:40
23 lis 15:41
mila: wypisz kiedy na dwóch kostkach będzie parzysta liczba 1+1=2 2+2=4 ,,, 1+3=4 wypisz ty wszyskie możliwosci i policz ile ich jest .A Basi nie obrazaj bo Ona jest w porzadku
23 lis 15:44
emi: top secret ale to jest inne zadanie w tym linku tam masz " rzucasz 2razy jedna kostka" a ja mam " Rzucamy dwiema kostkami do gry. Oblicz prawdopodobienstwo zdarzenia , ze suma wyrzuconych oczek bedzie parzysta " wiec to nie to
23 lis 15:45
emi: JEZU CZY NAPRAWDE WAM KORONY Z ŁBÓW POSPADAJĄ JAK KTOS TO ZADANIE TU ROZWIAZE JAKOS NIZEJ ROZWIAZUJECIE LUDZIOM CALE ZADANIA OMG CIEZKO KORONA SPADNIE JAK 1 ZADANIE KOMUS ROZWIAZESZ I MU POMOZESZ LOL
23 lis 15:46
TopSecret: ręce opadają, przecież to to samo
23 lis 15:47
emi: nie to samo czlowieku wpisalam na inne forum czy to jest to samo i oczywiscie ze nie ! to mi rece opadaja ! roznica jest miedzy rzutem 1kostka 2 razy niz 1raz 2 kostkami ja mam 1 rzut nie dwa po pierwsze po drugie rzucajac 1 kostka 2 razy nie mozna otrzymac jednorazowo w jednym rzucie np 10 lub 12 rozumiesz teraz ? ze twoj link jest zly ?
23 lis 15:50
TopSecret: nie mamy takiego obowiązku
23 lis 15:50
Piotrek1100: Uspokój się kobieto emotka a ja proszę o rozwiązanie mojego zadania .Przez ten spam spadło juz 3 raz w dół.
23 lis 15:54