matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosba!
glab matmatyczny:
sporzadz wykres funkcji d) f(x)=log2(1−x) e) f(x)=1−log2x f) f(x)=1−log2 * IxI
23 lis 15:21
glab matmatyczny:
przepraszam czy bybly ktos tak mily i sporzadzil ten wykres chociaz jeden
23 lis 15:44