matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzieki ;)
beginner:
tg 27 * tg(−63 ) ==? jak to zrobic ?
22 lis 22:36
Basia:
1
tg(−63) = −tg63 = −tg(90−27) = −ctg27 = −
tg27
podstaw i dokończ
22 lis 22:38
beginner:
dzieki
22 lis 22:47