graniastoslup
martuśka: dlugosc krawedzi graniastoslupa trojkatnego sa kolejnymi wyrazzami ciagu arytmetycznego o
roznicy 2.najdluzsza krawedz bedaca wysokoscia graniastoslupa jest rowna 12.oblicz objetosc
graniastoslupa i pole jego powierzchni
22 lis 21:08
Basia:
a1,a2,a3 krawędzie podstawy (boki trójkąta) a4=12 wysokość
a3=10
a2=8
a1=6
oblicz Pp z wzoru Herona
V=Pp*a4
22 lis 21:27
rafał: nie wiem jak
23 lis 23:59
24 lis 00:05
rafał: nie czaje wogole..kurcze przepisze rano od kogos bo teraz musze isc juz spac
24 lis 00:06
rafał: pomocy
24 lis 08:14