matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help!!
natalia:
znajdz : A∪B , A∩B , A/B , B/A zbior : A={5,7,9} B={x: xe C
1
2<x≤94
22 lis 16:29
natalia:
znajdz : A∪B , A∩B , A/B , B/A zbior : A={5,7,9} B={x: xe C12<x≤94
22 lis 16:38