matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W,bezwg,
axa:
−2
2
y=|
| to będzie do narysowania: y =
tak?
x
|x|
21 lis 20:13
axa:
tak?
21 lis 20:15
Tragos:
tak, jest taka własność:
|a|
a
= |
|, z której tutaj korzystamy
|b|
b
21 lis 20:16