matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zamień jednoski
kot123:
m
km
5
=
s
h
km
m
60
=
s
min
km
dm
720
=
h
s
21 lis 19:53
dero2005:
5
m
s
*
3600
1000
= 18
km
h
60
km
s
*1000*60 = 3600000
m
min
720
km
h
*
10000
3600
= 2000
dm
s
21 lis 21:03