matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
lola523:
Oblicz: 2
log
2
8
11 sty 17:22
Sigma:
Po co dwa posty piszesz? .... jak to banał! log
2
8= 3 bo 2
3
=8 więc wynik jest 2*3 = 6 tyle
Nie "zaśmiecaj forum" podwójnymi postami OK? Zawsze widzimy i pomożemy! Ale nie w sek. ... bo tez mamy domowe obowiazki! Powodzenia!
11 sty 17:26