matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POmożcie?
mena:
Punkty A=(5;−1)B=(0;−2) są kolejnymi wierzchołkami rombu ABCD,a punkt S=(2;−4) jest jego srodkiem symetrii a)podaj wspolrzedne pozostalych wierzcholkow rombu. b)Oblicz pole rombu ABCD
21 lis 15:39