matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uprość: p{ (4 - 2 p{2})^2 } =
wojtek:
uprość:
√
(4 − 2
√
2
)
2
=
21 lis 15:38
M4ciek:
√
(4−2
√
2
)
2
= I 4 − 2
√
2
I = 4 − 2
√
2
21 lis 15:42
wojtek:
dzieki
21 lis 15:43