matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie z geom. analitycznej
pomoże ktoś?:
okrąg przechodzi przez punkt A=(−1, 2) i jest styczny do prostej k o równaniu x+2y−8= 0 w punkcie B=(2,3). Zbadaj, czy okrąg przechodzi przez punkt P=(O, −1).
21 lis 12:31
pomoże ktoś?:
21 lis 14:59