matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Marlena:
Punkty A=(−5;1),B=(1;−5),C=(2;0),D=(0;2) są kolejnymi wierzchołkami Trapezu ABCD. b)napisz równanie osi symetrii trapezu. c)Oblicz pole trapezu
20 lis 23:12
Marlena:
proszę o pomoc
20 lis 23:31