matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
ilak:
sin x +
√
3
cox=1
π
sinx +
√
3
sin(
) =1
2
co dalej z tym zrobic?
polecenie :rozwiaz
20 lis 21:27
Godzio:
sinx +
√
3
cosx = 1 /:2
1
√
3
1
sinx +
cosx =
2
2
2
π
1
sin(x +
) =
3
2
20 lis 21:30