dzial wielomiany i funkcje wymierne
ania _ pomoc : Rozwiąż równanie: 2x−1/x+2=0
20 lis 20:59
Bogdan:
| | 1 | |
2x − |
| + 2 = 0 / * x, x ≠ 0 |
| | x | |
2x
2 − 1 + 2x = 0
itd.
20 lis 21:01
Eta:
A może taki miał być zapis tego równania ?
pozdrawiam
Bogdanie
20 lis 21:03
Bogdan:
Eto 
, biorę zadania zgodnie z zapisem. Niech autorzy zapisów chcąc otrzymać pomoc
porządnie zredagują zadanie. Czy wciąż mamy zgadywać, co autor ma na myśli?
20 lis 21:07
Bogdan:
i również
Eto życzę miłego wieczoru
20 lis 21:08
Eta:
20 lis 21:10