matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ptasie :):
pomoze ktos: dzieki Oblicz dzialajac na potegach
{5
8
−3*5
6
}:2
1
5
2*5
6
−5
5
20 lis 20:43
jacek:
11
5
6
(5
2
−3):
5
5
=
=5*22*
=25
5
5
(2−1)
11
20 lis 22:43
jacek:
25*2=50
20 lis 22:44