matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
Larry:
dane są zbiory A={xer x>−2} B={x:xer
x<8} C={x;xer
−5<x<1} D={x;xer
x<−3sumax>4} wyznacz zbiory A−B potem a suma c potem B−C potem B
D
POTEM D SUMA A potem C
D
20 lis 19:37
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/strona/8.html
20 lis 19:39