matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Aga:
AD= 4 DC=3 tgα=
?
20 lis 17:09
Grześ:
AD to wysokośc czy środkowa
20 lis 17:11
Grześ:
a niee, to jest w ogóle nie potrzebne
3
tgα=
4
20 lis 17:17
Aga:
wysokosc
20 lis 17:18
Aga:
a dlaczego ?
20 lis 17:23