???
Magda: w trójkoącie równobocznym ABC dane sa wierzchołki A=(−2, −1) B=(2, −1) Trzeci wierzchołek o
drugiej współrzędnej dodatniej ma współrzedne?
20 lis 17:00
Al Capone:
AB∥OX ⋀ AB⊥OY ; C=(0;2√3 − 1)
20 lis 18:21
Magda: co tam jest pomiędzy? bo mi wyskakuj krateczki i nie umiem tego rozszyfrować
20 lis 18:28
Godzio:
Lepiej uaktualnij przeglądarkę
20 lis 18:29
Magda: no wiem

ale raczej nie teraz
20 lis 18:30
Al Capone:
Co wy tu wypisujecie,co to ma wspólnego z matematyką.I tu jest pies pogrzebany
20 lis 19:31
Magda: może mi napisać co jest pomiedzy AB OX AB OY?
20 lis 19:46