matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Moze ktos sprawdzic?
Magda:
może mi ktos to sprawdzic: log
6
72 −log
6
2= log
6
72/ log
6
2= log
6
36= 2
20 lis 16:50
Kejti:
powinno być:
72
log
6
72−log
6
2=log
6
=log
6
36=2
2
20 lis 16:55