matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
p
Felek:
√
38−12
√
2
−
√
11−6
√
2
=
20 lis 09:57
Tragos:
√
(6 −
√
2
)
2
−
√
(3 −
√
2
)
2
= |6 −
√
2
| − |3 −
√
2
| = 6 −
√
2
− (3 −
√
2
) = 6 −
√
2
− 3 +
√
2
= 3
20 lis 10:29