matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz dziedzine funkcji
natalia:
prosze o rozwiazanie bo nnie wiem czy dobrze zrobiłam: y=log(−x)−
√
2
x
−1
y=
√
3
2
x
− 3
x
−
1
+ log (x
2
+4) y=
√
2+log
1
/
3
(2−x)+1/(x−3)
y= log
3
(7x−x
2
) y=
√
x
/log(4−x) +
3
√
x−1
20 lis 08:40