matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ania
Ania:
2/√2 +2√2 =
19 lis 12:08
Karolina:
3
√
2
19 lis 12:13
Ania:
proszę o rozpisanie zadania, dziękuję
19 lis 12:28
Laysik:
=2
√
2
/ 2 +2
√
2
=
√
2
+2
√
2
= 3
√
2
19 lis 12:37