matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomóżcie rozw. ukłąd z klamrą
Łukasz:
Pomóżcie rozw. ukłąd z klamrą {x(x+1)−(x+2)
2
=y−3 {1/2x−1/4y=4
19 lis 12:06
Karolina:
x
2
+x−x
2
−4x−4=y−3 2x−y=16
19 lis 12:21