matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jakie to przedziały pomóżcie
Ania11:
Gdy dane są zbiory: A=(−3;1), B=(−2;5) zapisać w postaci przedziałów A∩B; A∪B; A\B; B\A
19 lis 11:51
Bogdan:
A∩B = (−2, 1) A∪B = (−3, 5) A\B = (−3, −2> B\A = <1, 5) Takie trudne?
19 lis 12:12