matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy z góry dzięki za rozwiązanie
tomek:
Pomocy z góry dzięki za rozwiązanie Uzasadnij równość:2
2009
√
3
8
√
0,25
:
4
√
2
=4
1/4
19 lis 11:31
sushi_ gg6397228:
1
8
√
0.25
:
4
√
2
= 2
3
*
: 2
1
4
= 2
3
* 2
−1
* 2
−
1
4
=2
2−
1
4
=...
2
19 lis 13:59