matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log pls o pomoc
misiuu:
wyliczyc albo uproscic nie pamietam juz... log
3
5
(2
7
9
)
18 lis 23:33
M4ciek:
7
log
3
5
(2
) = x
9
3
25
(
)
x
=
5
9
x = −2
18 lis 23:36
misiuu:
dziekuje
ale banal heh:xD
18 lis 23:53
misiuu:
dziekuje
ale banal heh:xD
18 lis 23:54