matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ana:
x = 5 + 2
√
3
oblicz x
2
18 lis 21:34
KM:
(a+b)
2
=a
2
+2ab+b
2
skorzystaj z tego wzoru
18 lis 21:34
Tragos:
(a+b)
2
= a
2
+ 2ab + b
2
(5 + 2√3)
2
= ...
18 lis 21:35