kwadrat
kazimierz: Ratunku
!
kwadrat o boku 2 obrócono wokół jednego z boków . powstała bryła ma objętość?
Ja Was przepraszam ale mam w sobotę egzamin a że jestem w szkole dla dorosłych( mam 41 lat ) to
czasem potrzebuję pomocy , z góry dziękuję
18 lis 20:31
Basia:
to jest walec
R=H=2
18 lis 20:31
kazimierz: czyli objętość walca V=π r2h ?
18 lis 20:36
Basia: tak
18 lis 20:37
kazimierz: 8π?
18 lis 20:38
Basia: bardzo dobrze
18 lis 20:39
kazimierz: bardzo dziękuje . Uwielbiam Cię
18 lis 20:44
Eta:
Też bym chciała dostać takie "wyznanie "
18 lis 20:47
18 lis 20:48
Eta:
18 lis 20:49