matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
ania:
log
7
14 − log
7
2
√
7
=
18 lis 18:12
Basia:
log
7
14 = log
7
(2*7) = log
7
2+log
7
7 = 1+log
7
2 log
7
2
√
7
= log
7
2+log
7
√
7
=
1
2
+log
7
2 podstaw o dokończ
18 lis 18:15