matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pola czworokatów
siwa:
Romb o kacie ostrym 60 Stopni jest opisany na okręgu o promieniu 6 Oblicz pole tego rombu?
17 lis 18:11
Tomek.Noah:
oblicz bok przy kacie : cos60
o
*6=a a=3
√
2
P=a
2
sin60
o
=9*
2
17 lis 18:23