| 1 | 1 | 2x | 4x3 | 8x7 | |||||
− | − | − | − | = | |||||
| 1−x | 1+x | 1+x2 | 1+x4 | 1+x8 |
| 1 | 1 | 1+x −1 + x | 2x | ||||
− | = | = | |||||
| 1−x | 1+x | x2−1 | 1−x2 |
| 2x | 2x | 2x(1+x2) | 2x(1−x2) | ||||
− | = | − | = | ||||
| 1−x2 | 1+x2 | 1−x4 | 1−x4 |
| 2x + 2x3 −2x + 2x3 | 4x3 | |||
= | = | |||
| 1−x4 | 1−x4 |
| 4x3 | 4x3 | 4x3(1+x4) − 4x3(1−x4) | |||
− | = | = | |||
| 1−x4 | 1+x4 | 1−x8 |
| 8x7 | ||
= | ||
| 1−x8 |
| 8x7 | 8x7 | 16x15 | ||||
− | =... = | |||||
| 1−x8 | 1+x8 | 1−x16 |