Wykonaj działania na przedziałach liczbowych
Magda: A= (−4:1) B= <−1:7>
16 lis 23:20
Jack:
bardzo ciekawe zadanie... w zasadzie niewiele się trzeba napracować.
16 lis 23:20
Magda: Wykonaj działania na przedziałach liczbowych:
A=(−4:1) B=<−1:7>
16 lis 23:21
M4ciek:
Jakie dzialania

Moze suma ,a moze roznica ? Czy mam sam strzelac?
16 lis 23:21
Magda: ale ja nie umiem a musze zrobic prace kontrolna do szkoły:(
16 lis 23:21
Magda: nie mam podanego czy suma czy roznica
16 lis 23:22
Jack:
my też "nie umiemy"! Przeczytaj to zadanie jeszcze raz i powiedz o JAKIE działanie pytasz...
16 lis 23:23
Magda: pomoze mi ktoś
16 lis 23:23
16 lis 23:23
Magda: ale ja naaprawde nie mam nic wiecej podane
16 lis 23:23
M4ciek: Jak nie ma podanego to chyba wszystkie...
No to zacznij od sumy.
16 lis 23:23
16 lis 23:24
Magda: ok dziekuje a obliczycie mi to: (3√5−2√6*(2√6−√5)=
16 lis 23:28