matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
√(2+3√7)^2 + √(7+5√3)^2 =
Magda:
√(2+3√7)
2
+ √(7+5√3)
2
=
16 lis 23:16
M4ciek:
√
(2+3
√
7
)
2
+
√
(7+5
√
3
)
2
−> tak to ma byc?
16 lis 23:19
Magda:
tak
19 lis 17:44
Basia:
no to w czym problem ?
√
a
2
= |a|
19 lis 17:48