matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bnm
:(:
Zadanie z fizyki Dla ładunku q
1
= 3 μC , q
2
= 2 μC znaleźć natężenie w punkcie B. l= 2m Bardzo proszę o rozwiązanie tego zadania. Albo jakieś wskazówki... Bo ja nawet nie wiem jak się do tego zabrać.
16 lis 19:52