matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bledy miareczkowania
miś:
olicz błąd względny i bezwzglądny miareczkowania 50ml NaCl o c=0,1M za pomocą AgNO3 o takim samym c, jeśli dodano jako wskażnika 0,5ml K2CrO4 o c=1M. pKSO(AgCl)=9,8 orazp KSO(Ag2CrO4)=11,9. błagam o pomoc:(
16 lis 19:35