matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
no to luz
Zack24:
zad 1 Oblicz obwód czworokąta ABCD jeśli A= (−1, 4) B= (2,3) C= (1, −3) D= (−2, 2) zad 2 Wierzchołki trójkąta abc mają współrzędne A= (0,0) B= (7, 4) C= (−1 ,8) Oblicz pole trójkąta ABC
16 lis 17:16