matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logartymy
damian:
jak się to mnoży lub się rozwiązuje : log o pods.4 + log o pods.8 = ? bo ja to tak zrobiłem pods.4 + log o pods.8=log ( 4*8) = log o pods 32
16 lis 16:15
dero2005:
Zastosuj te wzory
log
c
b
log
a
b =
log
c
a
log
a
x + log
a
y = log
a
(xy)
16 lis 17:19