ZBIORY
UCZENNICA: wyznacz A∩B , AUB, A/B , B/A
A =(1,3)
B=<0,4)
16 lis 13:16
16 lis 13:19
UCZENNICA: A∩B=<0,4)
, AUB=(1,3,)
A/B= PUSTY.
, B/A= <0,1) U (3,4)
DOBRZE?
16 lis 13:21
Basia:

A∩B = (1,3)
A∪B = <1,4)
A\B=∅
B\A = <0,1>∪<3,4)
16 lis 13:33
Basia:
sposób rysowania wymyślony przez Bogdana
trochę inny niż w szkole
jeżeli nie rozumiesz pytaj
16 lis 13:34
UCZENNICA: ale basia ty to masz źle chyba bo jak moze byc aub czyli wspolne od 1 do 4 a zero gdzie?
16 lis 14:25
Basia:
∪ −suma
∩ − część wspólna
16 lis 14:55
Basia:
literówka, A∪B= <0,4) oczywiście
16 lis 15:11