Oblicz
beti.: Oblicz pola powierzchni i objętości prostopadłościanów:
sześcianu gdzie d=9cm,
czworokśta, gdzie d=5{5} cm i b= 2a
sześcianu, gdzie d= 10cm, alfa = 120 stopni i beta = 30 stopni
czworokąta, gdzie d= 5 cm, e= 3{5} cm i f = 2{13} cm.
15 lis 19:05
beti.: beti.: Oblicz pola powierzchni i objętości prostopadłościanów:
sześcianu gdzie d=9cm,
czworokśta, gdzie d=5√5 cm i b= 2a
sześcianu, gdzie d= 10cm, alfa = 120 stopni i beta = 30 stopni
czworokąta, gdzie d= 5 cm, e= 3√5 cm i f = 2√13 cm.
15 lis 19:08
paula: ma ktoś rozwiązanie dwóch ostatnich

?
18 wrz 22:03